LIKE THE SOUND OF ALL THE - STARS - CRASHING IN THE DARK
Isaac Hale 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Isaac Hale

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Isaac Hale
Isaac Hale
Fallen Angel
Fallen AngelNaam : Michelle
Leeftijd : 23
Posts : 44

Character sheet
Age: 28
Love: Sorry for smelling like cigarette smoke and staring at you all the time and laughing too loud and having a shaky voice when you tell me beautiful words that weren't made for people like me.

BerichtOnderwerp: Isaac Hale   di apr 21, 2015 10:25 pm


ISAAC HALE
28 Years, born in London, England.
Walking the earth as a Fallen Angel.
Played by Michelle, face by Charlie Cox.

NINE IMAGES TO DISCRIBE YOUR CHARACTER
" The sweet escape is always laced with a familiar taste of poison "


POSITIVE TRAITS

Adventurous - Athletic - Boyish - Caring - Charismatic - Idealistic - Protective - Sarcastic - Smooth  

NEGATIVE TRAITS

Aggressive - Cold - Cruel - Disloyal - Hateful - Narcissistic - Sadistic - Selfish -  Stubborn - Thievish

SKILLS

FIGHTING SKILLS
Archery - Skill Points: 2
Knife Throwing - Skill Points: 6
Hand to Hand Combat - Skill Points: 9
Gun Combat - Skill Point: 7
Shadow Balls - Skill Point: 8

DEFENSING SKILLS
Shadow Shield - Skill Points: 6
Health - Skill Points: 7
Surviving - Skill Points: 7

SOCIAL SKILLS
Connections - Skill Points: 1
Being Nice - Skill Points: 4
Flirt - Skill Points: 8
Lying - Skill Points: 7
Blending in - Skill Points: 7
Sarcastic Douchbag - Skill Points: 10

OTHER SKILLS
Cooking - Skill Points: 8
Creative - Skill Points: 7
Handy - Skill Points: 7
Piano - Skill Points: 6

FALLEN ANGEL SKILLS
Manipulation - Skill Points: 6
Dream Walking - Skill Points: 8
Chronokinesis - Skill Points: 8
Telekineses - Skill Points: 7

HISTORY

Isaac Hale werd geboren in London zo'n 200 jaar geleden. Zijn vader was een Engel en zijn moeder ook. Isaac is opgevoed met de krachten die hij van jongs af aan had. Hij liet planten groeien tussen zijn handen, vond het geweldig om bloemen te maken in de winter. En vond het zonde als ze dood vroren van de kou. Zijn jeugd was rustig en normaal, hij ging naar school en groeide op tot een jongeman. Nooit had hij oog gehad voor liefde maar wel altijd voor avontuur. Hij was altijd in de natuur zorgde altijd voor planten en dieren en kwam zo af en toe eens thuis om op bezoek te gaan bij zijn ouders.

Maar dat veranderde, Isaac kwam haar tegen een meisje zo prachtig dat hij de woorden niet kon vinden om haar te beschrijven. Hij volgde haar wilde haar leren kennen maar durfde nooit daad werkelijk op haar af te stappen. Hij volgde haar voor een lange tijd en greep in toen hij haar vond in het ziekenhuis. Lily was opgegeven de vrachtwagen die haar geraakt had zou haar dood betekenen. Isaac kon dat niet laten gebeuren en met zijn helende krachten heeft hij Lily genezen.
Ze was wat in shock eerst toen Isaac vertelde wat hij gedaan had en wat er gebeurd was maar daarna groeide de twee naar elkaar toe. Lily verklaarde haar liefde naar Isaac en hij kon niet zijn geluk niet op. Maar zo gemakkelijk ging dat alles niet. Lily was stervende en bij haar genezing heeft Isaac er voor gezorgd dat de natuur verstoord raakte. Zijn vader was er helemaal niet blij mee dat zijn zoon daar de oorzaak van was. En bij het horen dat zijn zoon liever bij zijn geliefde wilde zijn en samen met haar oud wilde worden was de man helemaal niet blij met Isaac.

Isaac had al 175 jaar achter de rug zonder liefde, hij had zijn ware liefde nu gevonden maar wilde haar niet zien sterven. Het enige wat hij kon doen was vallen en samen met haar oud worden. Hij viel verloor zijn krachten en werd mens. Maar ook dat werd hem niet gegund. Lily joeg op Engelen samen met haar bende. Nadat Isaac zijn ouders werden vermoord door haar leden was Isaac aan de beurt. Het geen waar hij het meeste van hield had hem verraden en hij moest nu kiezen voor zijn eigen leven of voor dat van haar. Zijn keuzen was maar al te snel gemaakt. Hij doorboorde haar hart met een Angelic Blade en op dat moment was hij niemand meer.

Isaac had niemand om naar terug te gaan. Geen ouders, geen geliefde, niemand. Hij was iemand geworden die hij haatte, hij haatte de mensen. Isaac ging in gevecht met de leden van Lily haar bende. Hij zocht ze op en vermoorden ze, hij moest zijn leven als mens zien te vinden en er voor te zorgen dat de andere Engelen geen gevaar liepen. Maar al snel veranderde de hele wereld.
Isaac kreeg zijn krachten terug al waren dat hele andere krachten dan die hij eerst had. Deze waren duisterder, gevaarlijker maar Isaac hoorde je er niet over klagen. Hij werd sterker zijn aandrang om de mensen te straffen werd groter.
Nu dat de wereld verwoest is en niemand meer op elkaar let word zijn missie een stuk makkelijker. Mensen gaan boeten voor hun domheid.
made by Kíli

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://whenangelsfall.actieforum.com
Isaac Hale
Isaac Hale
Fallen Angel
Fallen AngelNaam : Michelle
Leeftijd : 23
Posts : 44

Character sheet
Age: 28
Love: Sorry for smelling like cigarette smoke and staring at you all the time and laughing too loud and having a shaky voice when you tell me beautiful words that weren't made for people like me.

BerichtOnderwerp: Re: Isaac Hale   wo apr 22, 2015 5:38 pm


A C C E P T E D

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://whenangelsfall.actieforum.com
 

Isaac Hale

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
When Angels Fall :: - In Character - :: Registration :: Accepted Apps-