LIKE THE SOUND OF ALL THE - STARS - CRASHING IN THE DARK
Scarlett Pierce 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Scarlett Pierce

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarlett Pierce
Scarlett Pierce
Unsorted
UnsortedNaam : N
Posts : 2

Character sheet
Age: looks like 24 (398)
Love:

BerichtOnderwerp: Scarlett Pierce   za mei 09, 2015 7:08 pm


FIRST MIDDLE LAST
## Years, born in birthplace, land.
Walking the earth as a membergroup.
Played by Alias, face by Faceclaim.

NINE IMAGES TO DISCRIBE YOUR CHARACTER
" A QUOTE OR LYRIC FROM YOUR CHARACTER "


POSITIVE TRAITS

Loyal
trustworthy
Tolerant
wise

NEGAVTIVE TRAITS

brutal
Destructive
Impulsive
stubbornSKILLS

Duo swords ( 8 )
Streetfight (9)
freerunning (7)

HISTORY

Scarlett herinnerd nog heel haar leven voordat ze een engel was geworden.

Ze was geboren in een arm gezin in Chicago. Het gezin had het niet gemakkelijk maar er zat veel liefde. Iedereen kon dat zien. Doordat ze niet veel geld hadden zaten ze nogal in de schulden waardoor ze gedwongen werden om geld te vragen bij de gang. Want hun huis stond op het gebied van een van de beruchtste gangs. Het koppel hield dan ook hun dochter geheim. Het kon gevaarlijk zijn voor het kleine meisje als ze ontdekt zou worden. tot haar 6 had jonge Scarlett een normaal leven. Er was geen enkel probleem en ze was goed verborgen gehouden. Iedere keer wanneer een van de gangs langs kwam moest het meisje zich in een muur verstoppen dat ze speciaal voor haar hadden gemaakt. Het waren altijd gespannen en stresserende momenten. Men was altijd bang dat Scarlett ontdekt zou worden. Wanneer ze terug kwam zag een van de gang haar in het huis binnen gaan. Waardoor al  de dag zelf de leider van de gang aan hun deur stond en achter het meisje beval. Als straf omdat ze dit jaren hadden verzwegen namen ze kleine Scarlett met hun mee. Vanaf dat moment was ze een van hen en werd ze ook zo opgevoed. Ze kreeg training in het duo zwaar en in streetfight. toch bleef haar ziel nog puur en onaangeraakt.  tot haar 24 heeft ze niemand moeten vermoorden of wat dan ook. De leider van de gang had een zwak voor Scarlett en zag haar als zijn eigen dochter. daardoor wou hij haar niet corrupt maken en hield hij haar veilig in de bende die haar als familie zag.
Dit alles kwam tot abrupt einde wanneer de politie binnenviel. Er vielen veel doden, de opdracht was om ze allemaal te arresteren. Maar aangezien de leider zich niet wou overgeven besloten ze om hem neer te schieten. Scarlett die de leider als haar vader zag stak er een stokje voor en sprong voor hem wanneer ze schoten waardoor de kogel recht in haar hart boorde en ze opslag dood werd verklaard.
Eenmaal in de hemel had God haar potentie gezien en besloot om haar na enkele zware testen in de elite groep te stoppen. De elite is een klein groepje van sterke engelen. niet Engelen die sterke krachten had. Maar Engelen die sterke gevechtstraining hebben gehad in hun aardse leven of hemelse leven. Wanneer er een zeer moeilijke opdracht is en een simpele Engel het niet aankan worden de Elite engelen ingezet. Je kunt ze herkennen door de tattoo dat in hun nek staat gegrafeerd.

made by Kíli
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Scarlett Pierce

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
When Angels Fall :: - In Character - :: Registration :: Pending apps-