LIKE THE SOUND OF ALL THE - STARS - CRASHING IN THE DARK
Where you going Ramsay? 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Where you going Ramsay?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rudy Dehaan
Rudy Dehaan
Human
HumanNaam : R.
Posts : 16

Character sheet
Age: 21
Love: Love me or hate me are both in my favor. If you love me I'll always be in your heart. If you hate me I'll always be in your mind.

BerichtOnderwerp: Where you going Ramsay?   ma mei 04, 2015 5:25 pm


&Isaac Hale


Rudy had zich op een boomstam neer gezet niet ver van de ondergrondse tunnel af. Zwijgend keek hij naar het zakje in zijn handen. Hij speelde wat met het randje van de opening. Openen of niet? Openen, of toch niet? Zo zat Rudy in een dilemma. Met een zucht keek hij omhoog naar de lucht. Hij had gezworen van de troep af te blijven. Maar nu dat hij op zichzelf woonde ging het moeilijk. Hij had niemand anders dan zijn hond Ramsay. En die zou hem niet zeggen; Stop met drugs. Rudy zijn blik gleed terug naar het zakje in zijn handen. Een pilletje per dag? Nee. Van één pilletje zou hij automatisch naar meer gaan. De vingertop van zijn wijsvinger bleef over het randje heen glijden. Op het punt staand om tussen de opening te glijden. De verleiding was groot, misschien wel té groot dat hij onbewust actie zou onder nemen. Maar Rudy werd abrupt uit zijn dilemma gehaald door luid geblaf. Meteen stond hij recht terwijl hij het zakje weg stopte in zijn broekzak. Die zware blaf.. ''Ramsay?!'' Riep Rudy. Waar was die hond nou ineens heen gegaan? Hoe dan ook betekende geblaf vaak niet iets goeds. Het betekende dat er wat gaande was. Rudy keek zoekend om zich heen terwijl hij naar het geblaf van zijn hond luisterde. Hoe langer hij luisterde hoe meer het hem op viel dat er een echo achterna kwam. Rudy zijn blik gleed af naar de tunnel. Was Ramsay naar binnen gegaan? Het leek er op. Rudy pakte de riem die hij om de boomstam had gelegd op en liep vervolgens naar de ingang van de tunnel. Hij had er meerdere dingen over gehoord. Maar er echt lang binnen was hij er nooit geweest. De reden dat hij hier rond hing was puur voor de rust. Het was een afgelegen plek en dus zou niemand hem kunnen storen als hij weer eens in een van zijn dilemma's zat. Rudy keek in het rond terwijl hij verder liep en het geblaf luider werd wat dus bevestigde dat Ramsay naar binnen was gegaan. Enkele meters verderop ontdekte hij dan zijn grote grijze rossige vriend. ''Ramsay?'' Herhaalde Rudy nu wat vragend. Ramsay keek om bij het horen van zijn baasjes stem. Echter ging zijn aandacht algauw weer naar een bepaald punt. Opnieuw begon hij te blaffen. Rudy zijn blik ging vragend van Ramsay naar het punt waar hij naar keek. Ramsay blafte enkel uit enthousiasme of als er iets aan de hand was, meestal iets wat slecht of wantrouwend aan voelde voor de hond. Dit was duidelijk geen enthousiasme dus wat was er hier aan de hand? Rudy zijn blik bleef hangen bij een paar schoenen. Rudy bleef staan en hield zo wat afstand. Op de rest van het lichaam van de persoon lag net een schaduw. Natuurlijk. Rudy zijn blik verscherpte. ''Who's there?'' Vroeg hij nu. Ramsay hield zich nu stil. Keek net zo afwachtend naar de verborgen gedaante.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isaac Hale
Isaac Hale
Fallen Angel
Fallen AngelNaam : Michelle
Leeftijd : 23
Posts : 44

Character sheet
Age: 28
Love: Sorry for smelling like cigarette smoke and staring at you all the time and laughing too loud and having a shaky voice when you tell me beautiful words that weren't made for people like me.

BerichtOnderwerp: Re: Where you going Ramsay?   di mei 05, 2015 11:43 am


alive and burning brighter
Isaac veegde het bloed van zijn lip af. Het gevecht da eerder had plaats gevonden tussen hem een een Engel was er heftig aan toe gegaan. Toen Isaac de Engel eenmaal gedood had met zijn Angelic Blade kwam er nog meer op hem af. Hij wist niet waar ze allemaal vandaan kwam, maar Isaac was gevlucht. Hij had zich verstopt in deze tunnel afwachtend of ze hem nog zouden vinden of niet. Leunend tegen de muur hield Isaac zijn handen gedrukt tegen zijn ribbenkast. Vroeger had hij zichzelf sneller kunnen helen, nu moest hij het doen met tijd. Hij legde zj=ijn hoofd in zijn nek en haalde diep adem. Schrok op toen er een luid geblaf niet ver bij hem vandaan te horen was. Hij schoot in zijn defense houding en keek naar het beest dat naar hem blafte. "Ksst." Snauwde hij naar het dier, maar het bleef staan. Isaac had er helemaal geen fijn gevoel bij dat er een hond naar hem keek. Hij probeerde het dier nog een keer weg te jagen zonder succes. Hij keek om zich heen of er een persoon bij het dier hoorde. Hij dook weg in de schaduw toen er inderdaad een persoon volgde.

Hij sloot zijn ogen, de persoon zou wel weg gaan als hij niemand zou zien. Hij keek van uit de schaduw naar de jongen. ''Who's there?'' Isaac vernauwde zijn ogen en duwde zichzelf van de muur vandaan. Met een paar stappen stond hij in het licht dat van achteren kwam. Zijn gezicht nog voor de helft overschaduwd. Als Isaac het goed gegokt had was de jongen een mens. Hij zag geen geen schaduwen van vleugels.

"Is dat wel verstandig te vragen in deze tijd?" Vroeg Isaac. Hij nam een stap naar voren zodat zijn gezicht in het licht viel. Nog was er weinig van zijn gezicht te zien door de zonnebril die hij droeg. Isaac hield er altijd wel van om een klein beetje anoniem te blijven. Hij hield zijn hoofd schuin terwijl hij de jongen van top tot teen bekeek. "Je kan je beter omdraaien en hier weg gaan samen met je hond." Waarschuwde Isaac hem. Hij wist niet hoe lang het kon duren voordat de Engelen hem gevonden zou hebben en hij zou zeker geen mens beschermen in dat gevecht.


TAG: Open
____________________________________

I don't believe I'll fall from grace won't let the past decide my fate leave forgiveness in my wake take the love that I've embraced I promise to myself, me and no one else I am more than this I am the fire...
By Kíli

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://whenangelsfall.actieforum.com
 

Where you going Ramsay?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
When Angels Fall :: - Like a reckoning You never saw me coming - :: Undergrounds-