LIKE THE SOUND OF ALL THE - STARS - CRASHING IN THE DARK
Yori Michael Hanzo 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Yori Michael Hanzo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Yori Hanzo
Yori Hanzo
Fallen Angel
Fallen AngelNaam : Tess
Leeftijd : 19
Posts : 22

Character sheet
Age: 365 jaar (lijkt ongeveer 39 jaar)
Love: Anna, Sophia, I still love you both.

BerichtOnderwerp: Yori Michael Hanzo   zo mei 03, 2015 7:03 pm


Yori Michael Hanzo
365 Years, born in London, England.
Walking the earth as a Fallen Angel.
Played by Tess, face by Chester Bennington.

NINE IMAGES TO DISCRIBE YOUR CHARACTER


" I'm an Angel of vengeance. "


POSITIVE TRAITS

Yori praat makkelijk met anderen en gedraagt zich altijd vrolijk. Het kost hem geen enkele moeite om een gesprek te beginnen. Ook is hij een echte doorzetter: als hij iets wil dan zal hij het ook krijgen.

Yori kan goed zingen en heeft hier dan ook al geld mee verdient. Hij is ook creatief en schrijft als hij tijd heeft zelf liedjes.

Yori heeft veel mensenkennis en onderzoekt graag anderen. Hij stelt meestal zoveel vragen tegelijk tot je iets zegt dat hem een reden geeft om je te vermoorden. Hij heeft totaal geen probleem om anderen te vermoorden. Zijn verleden heeft hem hard gemaakt. Hij is ook goed in mensen voor de gek houden. Hij doet alsof. Hij verbergt zijn gevoelens en persoonlijkheid voor anderen.

Yori is goed in vechten en kan goed mikken. Hij heeft het grootste deel van zijn leven al vechten of oefenend doorgebracht en kan met veel wapens overweg.

Yori is betrouwbaar. Hij zal nooit een geheim doorvertellen. Hij zal deze geheimen altijd voor zichzelf houden. Waar ze ook over gaan. De enige reden waarom je hem je geheim niet zou vertellen? Als het iets met een moord te maken heeft, zal je waarschijnlijk rap in je graf liggen.

NEGAVTIVE TRAITS

Yori is hevig, soms zelf te hevig. Hij vindt het leuk om zijn leven op het spel te zetten en gaat vaak tot het uiterste. Zo zal hij ook in gesprekken de grenzen opzoeken, kijken hoever hij kan gaan. Hierdoor worden anderen vaak boos op hem al blijft hij zelf even vrolijk. Hoewel hij zich altijd vrolijk gedraagt is hij minder vrolijk dan hij laat merken. Als hij alleen is word hij vaak overvallen door herinneringen en verwijten.

Yori vertrouwt niemand, maar dan ook echt niemand. Mensen hebben zijn eerste liefde bij hem weggerukt en een engel heeft de persoon die zorgde dat hij weer normaal kon denken vermoord. Ook fallen angels vertrouwt hij niet aangezien deze ook ooit angels geweest zijn.

Yori kan niet overweg met moderne wapens zoals geweren, pistolen,… Hij snapt totaal niet hoe ze werken en heeft er al uren naar zitten staren zonder erachter te komen.
Hij heeft soms moeite om zich aan te passen. Hij leeft al lang en vind sommige aspecten van deze beschaving nog steeds onlogisch. Hij vindt dat iedereen alles veel te ingewikkeld maakt en houdt het zelf graag simpel. Iemand is goed of slecht en niet velen zijn iets daartussen.

UITERLIJK

Yori is een fervent tattoo- en piercingfan en heeft zelf veel tatoeages. Op zijn lichaam staan getekend: vlammen op zijn polsen in de kleuren blauw en rood, koi-vissen op zijn schouders, draken op zijn rug en de Hybrid Soldier op zijn linkeronderbeen. Ook heeft hij een draak op zijn rechteronderbeen en tatoeages op zijn vingers.

SKILLS

LIVE SKILLS
Social: [7/10]
Lying: [8/10]
Friendship: [2/10]
Trust: [1/10]
Annoying people [9/10]
Enjoying life [4/10]
Manipulating [9/10]
Reliability: [6/10]
Connections: [7/10]
Being Nice: [6/10]
Killing: [9/10]
Flirting: [6/10]
Making contact: [7/10]
People knowledge: [9/10]
Conversation skills: [8/10]

PERSONAL SKILLS
Singing: [10/10]
Performing: [8/10]
Cooking: [2/10]
Creative: [9/10]
Handy: [8/10]
Painting: [6/10]

OFFENSE SKILLS
Archery: [8/10]
Hand to hand combat: [8/10]
Knife throwing: [9/10]
Guns: [2/10]
Sniper: [3/10]
Sword Fighting: [8/10]
Shadow balls: [8/10]

DEFENSING SKILLS
Shadow shield: [9/10]
Survival: [9/10]
Health: [8/10]
Hiding [3/10]

FALLEN ANGEL SKILLS
Manipulatie: [9/10]
Dream Walking: [4/10]
Chronokineses: [2/10]
Telekinesis: [7/10]

HISTORY

Yori werd 365 jaar geleden in Londen geboren. Zijn ouders leerden hem hoe hij een goede engel moest zijn. Maar veel konden ze hem niet leren want toen de jongen 10 was trof Yori zijn ouders dood aan. Ze lagen naast elkaar in bed en hadden verschillende snijwonden. Het moordwapen was niet te vinden. Toen Yori andere engelen het huis binnen hoorde komen, liep hij naar de achteruitgang en liep hij weg. Zo ver als hij kon.

De volgende 8 jaar van zijn leven woonde Yori op straat en leerde zichzelf hoe hij zijn krachten moest gebruiken. Hij verdiende geld door op straat te zingen. De mensen vonden hem blijkbaar goed want hij kreeg genoeg geld om niet te hoeven stelen.

Na 8 jaar op straat ontmoette Yori een andere engel. Het meisje was een paar jaar jonger dan hem en kwam uit een arme familie. Yori werd verliefd op het meisje. Er waren veel problemen met de familie van het meisje. Haar vader wou niet dat ze trouwde met iemand die nog armer was dan zij. Ook al was haar familie het er niet mee eens, ze bleven elkaar zien en een aantal jaar waren ze gelukkig. Dit tot een groep mensen haar vermoorde. Ze had met Yori op hun geheime plek afgesproken en was er vroeger dan Yori aangekomen. Yori was nog jong en kon haar niet genezen. Hij had zijn krachten amper onder controle. Lange tijd maakte hij jacht op de mensen die haar vermoord hadden. Toen ze allemaal dood waren, richtte hij zich op andere mensen. Zodra er geruchten waren dat een mens een engel gedood had ging hij achter die persoon aan.

Op één van die jachten ontmoette hij een mens. Hij werd verliefd op haar en stopte zijn klopjachten. Hij gaf zelf zijn krachten op en werd ook een mens. Maar ook zijn tijd met haar duurde niet lang. Ze werd vermoord door een engel. Hij wist dat hij niet veel kans van slagen had, maar ging achter de engel aan en leerde hoe hij als een mens moest vechten. En toen ontstonden de Fallen Angels. Hij kreeg zijn krachten terug, maar ze waren verandert. Een aantal van zijn krachten leken op zijn oude en die leerde hij makkelijk weer aan. Met de nieuwe krachten had hij meer moeite.

Nu hij zijn nieuwe krachten grotendeels onder controle heeft, gaat hij weer achter de engel aan die zijn mens heeft vermoord. Ook andere engelen, mensen en gevallen engelen zullen er aan geloven. Zodra er bewijs is dat je iemand vermoord hebt, gaat hij achter je aan. Tussen zijn zoektochten door houdt hij straatconcerten. Hij speelt niet in een band, kan geen noten lezen en speelt geen instrument.
Hij woont niet op een vaste plaats, maar is vaak in één van de verlaten huizen te vinden.
made by Kíli
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cosmic-fall.actieforum.com/
Isaac Hale
Isaac Hale
Fallen Angel
Fallen AngelNaam : Michelle
Leeftijd : 23
Posts : 44

Character sheet
Age: 28
Love: Sorry for smelling like cigarette smoke and staring at you all the time and laughing too loud and having a shaky voice when you tell me beautiful words that weren't made for people like me.

BerichtOnderwerp: Re: Yori Michael Hanzo   zo mei 03, 2015 7:20 pm


A C C E P T E D

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://whenangelsfall.actieforum.com
 

Yori Michael Hanzo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
When Angels Fall :: - In Character - :: Registration :: Accepted Apps-