LIKE THE SOUND OF ALL THE - STARS - CRASHING IN THE DARK
Eva-Maria Augustine 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Eva-Maria Augustine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Eva-Maria Augustine
Eva-Maria Augustine
Human
HumanNaam : Emma
Posts : 16

Character sheet
Age:
Love: if equal affection can not be -- let the more loving one be me

BerichtOnderwerp: Eva-Maria Augustine   do apr 30, 2015 11:48 pm


EVA MARIA AUGUSTINE
19 Years, born in Sevenoaks, England.
Walking the earth as a petty human.
Played by Emma, face by Astrid Berges-Frisbey.

NINE IMAGES TO DISCRIBE YOUR CHARACTER
   

" I''LL WAIT FOR THE SUN TO RISE AND I''LL SMILE, HOPING YOU MIGHT SEE ME"


POSITIVE TRAITS

Avontuurlijk, probeert altijd het goede te doen én in anderen te zien, sensitief, meelevend, nieuwsgierig. Levenslustig. Wil alles zelf bekijken, ontdekken, blijft kritisch nadenken.

NEGATIVE TRAITS

Overgevoelig, snel geïrriteerd/gefrustreerd, heeft vele pet-peeves. Wil graag erkend worden, maar kan opeens omslaan in alleen willen zijn. Bijgelovig, naïef, gehersenspoeld door de Cult.

SKILLS

//Social
Vriendschap: 6
Flirten: 8
Verhalen vertellen: 8
//Kennis
Literatuur: 9
Emoties/Psychologie: 8
//Vechten
Algemeen: 6
Vluchten/Klimmer: 8
Angelic blade gebruik: 3
//Special
Aanvoelen van aanwezigheid Engelen/Aura's: 8
Gehoor: 10
Handen oplegging (emotioneel helend): 6

FAMILY

Jael Augustine - father - human
Ivah - mother - angel
Sussanah - stepmom
Keziah - halfbrother
Lois - halfsister
Abia & Merab - halfsisters
Shem - baby brother
Hosannah - niece
Anuja - niece
Nimrod - pet - Duitse Herder.
HISTORY

1. Sanctum Mariaplatze.
Eva-Maria komt uit een grote familie, die eigenlijk nog uitgebreider is dan hierboven beschreven. Ook in de nabijgelegen boederijen wemelde het van de kinderen. Dat was immers God's wil; Dat de pure heilige liefde tussen man en vrouw geëerd werd met talrijk nageslacht. Eva-Maria groeide op tussen broertjes en zusjes met Hebreeuwse namen met allerlei diepe, positieve betekenissen. Lois - more desirable, Abia - My father is Yaweh. En zij was opgescheept met een dubbele naam, een tegenstrijdigheid zoals die ook in haar DNA woedde. De zonde, de wereld in gebracht door Eva en de maagdelijke reinheid van Maria verenigden zich bij haar conceptie, toen haar vader, die heilig celibaat gezworen had, het aanlegde met een Engel. Hoewel haar vader Jael daarna aangaf dat Ivah hem een boodschap van God had gebracht en hij zich daarna lustig aan de vrouwen wijdde, bleef er een smet boven Eva-Maria hangen. Haar donkere haren pasten niet tussen de goudblonde engeltjes die op de binnenplaats van Mariaplatze ronddartelden. Ze was een buitenbeentje en haar overgevoeligheid maakte die status nog erger. Al van jongs af aan kon Eva-Maria plotseling in onverstaanbaar zichzelf beginnen te mompelen. Aan tafel, tijdens het ontbijt, zou zij wanhopig haar vingers in haar oren steken, wegkijken, haar nagels in haar handen boren. Opdat ze de storm aan invloeden zou overleven. Ze leerde scheldwoorden nog voor ze een geheel gebed op kon zeggen, wat haar opvoeding enkel problematischer maakte.

Ze woonde dus in een van oorsprong Duitse sekte, was de zondige dochter van de stichter nogwel. En hoewel ze puur van hart was werd ze tot waanzin gedreven door de vele prikkels waar ze niet mee om kon gaan. Op het moment waarop ze zou zweren dat ze gek werd zag ze iemand. Een vrouw. In de schaduw, in de buurt van een hek, omwikkeld met prikkeldraad en gaas. Maar sinds gisterochtend zat er een gat in. Dat was de eerste keer dat Eva-Maria haar moeder ontmoette. De vrouw legde haar handen tegen Eva's slapen en die voelde de frustratie uit haar wegstromen. Eindelijk had ze rust. Drie dagen duurde het tot het hek gemaakt en in die tijd leerde ze diezelfde techniek toepassen. Het was vermoeiend en lastig, maar het was een wondermiddel. Wanneer Eva-Maria echter gestresst is of slaaptekort heeft is ze niet in staat haar hoofd leeg te maken en een ''bubbel'' om zich heen op te trekken om geluiden en dergelijke te filteren, wat haar situatie alleen maar verergert.

Na een jeugd in de beschermde omgeving van de Sekteleden kreeg Eva-Maria een klein beetje meer vrijheid. Ze ging naar de dichtsbijzijnde middelbare school, waar ze in aanraking kwam met een heel ander spectrum van de mensheid. Hier waren zonden juist interessant en aanlokkelijk, was pizza liefde, geen schaamteloos overdadig product. Eva-Maria leidde een dubbel leven, waarbij ze langzaamaan losser en vrijer werd, maar thuis de schijn ophield een vroom braaf meisje te zijn, dat bij de schaakclub zat en nooit een mannenhand schudde. Ze begon steeds meer te twijfelen aan de verhalen die Jael vertelde, aan zijn regels en zijn regime. Daarin was ze niet alleen. De gemeenschap begon scheuren te vertonen en in een wanhoopsdaad fakete Jael een visioen, waarna hij het einde der Tijden voorspelde. En de geluksvogel had gelijk.. Niet precies, maar in 2015 vielen de engelenveren uit de hemel als de helwitte sneeuw die hij voorspeld had. Een tijd van verbijstering en chaos volgde, waarin Eva-Maria van de groep gescheiden raakte toen ze dacht haar moeder Ivah te zien. Ze leeft aan de rand van Londen, in één van de weinige kerkjes die nog niet vernietigd is door één van de partijen en slaapt daar altijd met haar angelic blade vlak naast zich en haar ketting met daaraan een flesje wijwater stevig om haar nek gebonden.  Ze weet niet aan welke kant ze staat, maar heeft vooral behoefte aan contact met andere mensen. Want ze heeft alleen haar versleten Bijbel en Nimrod, haar Duitse Herder, die onderhand wel genoeg heeft van haar gebabbel.
made by Kíli
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isaac Hale
Isaac Hale
Fallen Angel
Fallen AngelNaam : Michelle
Leeftijd : 23
Posts : 44

Character sheet
Age: 28
Love: Sorry for smelling like cigarette smoke and staring at you all the time and laughing too loud and having a shaky voice when you tell me beautiful words that weren't made for people like me.

BerichtOnderwerp: Re: Eva-Maria Augustine   vr mei 01, 2015 4:29 pm


A C C E P T E D

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://whenangelsfall.actieforum.com
 

Eva-Maria Augustine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
When Angels Fall :: - In Character - :: Registration :: Accepted Apps-