LIKE THE SOUND OF ALL THE - STARS - CRASHING IN THE DARK
Wiley Baker 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Wiley Baker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wiley Baker
Wiley Baker
Angel
AngelNaam : Ixxy
Posts : 15

Character sheet
Age: 208
Love:

BerichtOnderwerp: Wiley Baker   za apr 25, 2015 2:58 pm


WILEY BAKER
?? Years, born in New York, The US.
Walking the earth as an angel.
Played by Ixxy, face by Richard Speight Jr.

NINE IMAGES TO DISCRIBE YOUR CHARACTER
" NO ONE MAKES US DO ANYTHING "


POSITIVE TRAITS

Mischievous, sarcastic, playful, hedonistic, moralistic, openminded, creative.

NEGAVTIVE TRAITS

Self-righteous, smug, cunning, deceiving, sly, arrogant.


SKILLS


ATTACK SKILLS
Light ball [4/10]
Angel blade [5/10]

DEFENSE SKILLS
Light Shield [6/10]
Hiding [7/10]
Blending in [9/10]

SOCIAL SKILLS
Humour [8/10]
Pranks [9/10]
Annoying people [10/10]
Flirting [7/10]
Enjoying life [10/10]
Lying [8/10]
Manipulating [9/10]
Trustworthiness [5/10]

ANGEL SKILLS
Healing [7/10]
Reviving [7/10]
Telekinesis [6/10]
Telepathy
Immortality
Invulnerability
Fast travel
Reality Warping (Wiley is remarkably talented with this power and can accomplish just about anything with it, making him virtually omnipotent, and it is his trademark as well as his most utilized ability. He can warp reality, whether it be by making objects or living beings appear out of thin air, or by reshaping objects into something else entirely, or by creating unreal dimensions, wormholes and large time loops. However, since he lost a lot of energy during his last fight, he cannot use this power the same way he used to.) [9/10]

HISTORY

Geboren in New York (1807) als de engel "Gabriel", stond hij altijd al tussen de mensen. Zijn twee broers waren altijd ambitieus en streefden naar macht onder de Engelen, maar Gabriel bemoeide zich niet met wat 'daar boven' gebeurde. Hij negeerde het liever. Zijn leven op aarde was amuserend genoeg en in plaats van problemen te zoeken, besloot hij om gewoon zoveel mogelijk te genieten als mogelijk was. En niemand wist beter hoe dat moest dan de mensen. Drank, vrouwen, muziek en een heleboel ongein uithalen: dat is hoe zijn jonge dagen eruit zagen. Gabriel had zich compleet afgesloten van de hemel, deed zich voor als een gewoon mens en noemde zichzelf Wiley Baker. De angels konden hem niet vinden, maar ook niet uit de hemel schoppen omdat hij hen nooit echt iets misdaan had. Daarnaast zouden zijn belangrijke broers daar een stokje voor steken. Maar na zo'n honderd jaar begon zijn hedonistische leventje te vervelen. Wiley zag hoe de mensen om hem heen dingen kapot maakten. Er was veel misdaad, discriminatie en ongerechtigheid. Dat was er altijd al geweest, maar nu kon hij de fouten van de mensen niet langer door de vingers zien. Zijn onschuldige geintjes werden nu serieuzer. Door middel van zijn engelenkrachten kon hij de realiteit ombuigen en illusie's creëren. Zo begon hij voor eigen rechter te spelen. Criminelen werden ontvoerd door aliens, pestkoppen opgegeten door alligators.. Wiley gebruikte bestaande mythes en volksverhalen als cover voor zijn, nogal extreme, straffen. Hij was nog altijd een engel - iemand die de waarde van een menselijk leven niet goed kan inschatten.

Zijn broers kregen te horen van deze bizarre verhalen en beseften meteen dat hun broertje Gabriel hier achter moest zitten. Wie anders? Ze wisten hem op te sporen en confronteerden hem. Vroegen hem waarom hij zich zo druk maakte om de mensen. Wiley ontkende dat het hem iets kon schelen, maar zijn broers waren daar niet erg van overtuigd. Ze vonden hem een verrader. Zijn oudste broer werd zo kwaad dat hij zijn angel blade tevoorschijn hield. Wiley schrok. "Je hebt twee opties. Of je gaat nu met ons mee, terug naar Heaven, of ik schop je eruit en je verliest al je krachten." Hij was even stil, dacht na, grijnsde en gaf zijn antwoord: "Kiss my ass, brother." Zijn broer werd hier zo woedend om dat hij zich niet langer kon beheersen en de angel blade in de borst van zijn broer stak. Wiley schreeuwde het uit, lichtflitsen schoten uit zijn ogen en hij viel op de grond. Een schaduw van zijn vleugels verscheen op de vloer. De broers hadden ruzie om wat er zojuist was gebeurd en verdwenen daarna uit de kamer. Met een glas whiskey in zijn hand keek Wiley vanuit de hoek in de kamer naar zijn 'dode' zelf, en hoe die na een knip van zijn vingers wegvaagde. Het was een simpel trucje.

Nu zijn broers dachten dat de engel Gabriel dood was, konden ze hem ook niet tot 'fallen angel' verklaren. Hij moest alleen nog zorgen dat geen enkele engel hem ooit nog zou ontdekken.. Simpel, toch?
made by Kíli
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isaac Hale
Isaac Hale
Fallen Angel
Fallen AngelNaam : Michelle
Leeftijd : 23
Posts : 44

Character sheet
Age: 28
Love: Sorry for smelling like cigarette smoke and staring at you all the time and laughing too loud and having a shaky voice when you tell me beautiful words that weren't made for people like me.

BerichtOnderwerp: Re: Wiley Baker   za mei 02, 2015 11:21 pm


A C C E P T E D

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://whenangelsfall.actieforum.com
 

Wiley Baker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
When Angels Fall :: - In Character - :: Registration :: Accepted Apps-